Újjávarázsoljuk az Ön környezetét

Egyéni vállalkozóként jómagam is részt veszek a munkában, nem csak a felmérését és árajánlat készítést végzem. Ennek köszönhetően a térkőtisztítás, térkő mosás folyamatát teljes mértékben felügyelem és a munka folyamán felmerülő egyéb igényekre azonnal reagálni tudok.

Legyen szó bármilyen az általunk végzett felülettisztításról mindig fontosnak tartom, hogy figyeljünk környezetünkre és az árainkat olyan mértéken tartsuk, hogy szolgáltatásunk bárki számára elérhető legyen.

Ha mindezeket elolvasta és felkeltettem érdeklődését, kérem keressen telefonon 70/385 9900, vagy e-mailben!

Vállalkozásunk felülettisztítást végez, melynek során figyelmet fordítunk környezetünk védelmére. Nem használunk vegyszert, mégis hatékonyan dolgozunk a technológiának köszönhetően !

Lógó István

térkő tisztítás előtt

Munkát vállalunk

magasnyomású mosással, vizes homokfúvással

térkő, viacolor, terasz, kerítés, járda, lépcső, sírkő, burkolólap vagy járólap és egyéb kő felületek.

ozmózisos vízzel

üvegfelületek, ablakmosás, ablakpárkány-tisztítás, árnyékoló elem tisztítás, homlokzattisztítás, hajómosás, nagyobb sátrak tisztítása, napelem mosás, falburkolatok, ponyvatetők, fényreklámok, reklámtáblák. ablaktisztítás ozmózis vízzel Fenti vállalkozást Lógó István hozta létre, azzal a céllal, hogy felülettisztítási munkáival újjávarázsolja az Ön környezetét, kiváltva egy újrafestés- vagy egy burkolatcsere költségét.