Térkő tisztítás tiszta vízzel

Térkő tisztítás, padozat, térburkolat tisztítási munkákat vállalunk az ország minden pontján.

Hívjon bizalommal! (70) 385 9900

A térkő egyre elterjedtebb burkolatfajta magánházaknál járdák, kocsi beállók, teraszok, udvari pihenők, napozók stb. fedésére alkalmazható és közterületen parkok, sétányok, buszmegállók kialakításánál is használják.

A térkövezés előnyei

Elnyelik a csapadékot, nem fagynak fel, a használat során esetlegesen kialakult egyenetlenségeket utóbb ki lehet javítani, valamint az évek alatt lerakódott szennyeződésektől meg lehet tisztítani. Változatos méretben, formában és színben érhetőek el, ezért sokoldalú a kihasználási lehetőségük, mindenki a saját ízlésének megfelelően tudja alakítani a velük burkolt felületeket.

Térkőtisztítás vegyszerek nélkül

A térkő tisztítást házilag csak felületesen, nem mindig az elvárt eredménnyel, valamint nagyobb idő és energia ráfordítással lehet elvégezni, ezért szükséges a szakember bevonása, aki rendelkezik a kellő szakértelemmel és technikai-, technológiai háttérrel.

Fontos a vegyszermentes tisztítást előtérbe helyezni, hogy környezetünket ne károsítsuk savas, vagy lúgos kémiai hatású vegyszerek alkalmazásával, melyek nem kímélik növényeinket és használati tárgyainkat sem!

Ugyanezzel a technológiával tisztíthatók a természetes kővel vagy szeletelt téglával, járólappal, egyéb szilárd burkolóanyaggal fedett felületek is, pl. sírok, kerítések, lábazatok, lépcsők, párkányok, kültéri szobrok, szökőkutak, medencék.

Térkő tisztítás előtte-utána

Térkőtisztítás már 750ft/m2-től!

Munka előtt ingyenes árajánlatot adunk amit befolyásol a térkő fajtája, annak szennyezettségi mértéke valamint a terület nagysága. A térkőtisztítás ára a megtisztítandó terület nagyságától és állapotától függ. Az árajánlat minden esetben magában foglalja a kiszállási díjat, valamint a tiszta víz kivételével tartalmazza a munkához szükséges összes eszköz biztosítását is. 200 nm felett 750 Ft/nm, 70-200 nm között 900 Ft/nm, 70 nm alatt 1.200 Ft/nm az alap ár. Ezek az árak tájékoztató jellegűek, és enyhe szennyezettség esetén érvényesek.

Ha küld pár fotót és egy rövid leírást a szennyezettség mértékéről valamint leírja, hogy kb. mikor lett letéve a térkő és volt e már tisztítva akkor ezen információk birtokában pontos árat tudok adni, amely tartalmazza a tisztítás során felmerülő összes költséget. Különösen durva szennyezettség, ragasztó, vakolat, beton, olaj, zsír foltok esetén az ár elérheti az induló ár dupláját. Pl. 200 m2 ragasztós, olajos, mohàs terület tisztítása lehet 1.200Ft / m2 is.

A tisztítás során mohával, gazzal és más szennyeződésekkel együtt a fugákból a homok is kimosódik kb. 2-3 cm mélyen. Ennek pótlását is vállaljuk, melyhez kvarc homokot használunk. Erre kérjen külön árajánlatot, mivel ez az ár nagyban függ a a térkő fuga nagyságától és ez mindenhol változó.

Ezen adatok birtokában tudjuk pontosítani az árat ami 750ft/m2 -től, makacs szennyeződés esetén 1.200ft/m2-ig terjedhet.
A képek önmagukért beszélnek, néhány előtte-utána fotó térkőtisztítás közben.

Térkő tisztítás előtte-utána

Térkő tisztítás közben

Térkő tisztítás közben

Megtisztított térkő

Megtisztított térkő
Megtisztított térkő

Terméskő tisztítás előtt

Tisztítás után

Terméskő tisztítás után

Természeteskő lépcső tisztítás előtt

Természeteskő lépcső tisztítás után

Természeteskő lépcső tisztítás után