Felülettisztítás tiszta vízzel

Ha az évek alatt a térkőre és a fugákba lerakódott szennyeződések (moha, gaz, gombás foltok stb.) miatt már a burkolat cseréjét fontolgatja vagy próbálkozott házilag elvégezni a felület tisztítását, de nem hozta a várt eredményt, akkor érdemes szakemberhez fordulni!

A megfelelő technológiával és eszközökkel elvégzett tisztítás után térköve újra az eredeti színeiben pompázik. Ezt a munkát tiszta víz felhasználásával, vegyszerek nélkül végezzük el, így a burkolat környezetében lévő növényekben, bútorokban egyéb tárgyakban kárt nem okozunk.

Magasnyomású felülettisztítás

Tisztítható felületek:
térkő, viacolor, terasz, kerítés, járda, lépcső, sírkő, burkolólap vagy egyéb járólapokat és egyéb kő felületek.

Felületimpregnálás

Igény esetén ezen felületek impregnálását is elvégezzük. Az impregnált felület kevésbé koszolódik, később könnyebb tisztítani, és ellenállóbb lesz az időjárási viszontagságoknak.

Eszközök és tartozékok

Benzines (280 bar / 15 literes percenkénti vízszállítás) és ipari árammal (380V) működő magasnyomású mosó (180 bar / 13 literes percenkénti vízszállítás), melyekhez csatlakoztatható 52 cm átmérőjű forgófejes padozattisztító és 20 cm átmérőjű forgófejes tisztítótárcsa, graffiti eltávolító, valamint szennymaró fejjel ellátott tisztítólándzsa, homokszoró adapter.

sírkő tisztítás vízzel

forgófejes tisztítótárcsa

sírkő tisztítás vízzel

Nagyobb felületek (pl. autóbejáró, terasz, járda) tisztításához alkalmazzuk az 52 cm átmérőjű padozattisztító tárcsát, melynek segítségével gyorsabban és hatékonyabban tudunk dolgozni, a kisebb felületeknél pedig (pl. lépcső, sírkő, ablakpárkány, kő- szeletelt tégla lábazat, műemlék) a 20 cm átmérőjű forgófejes tisztítótárcsát és a tisztítólándzsát használjuk.

padozattisztító tárcsa

padozattisztító tárcsa

Tisztítás vizes homokfúvással

Ez az eljárás szintén hatékonyabban tisztítja a szennyezett felületet, visszaállítva a felület természetes jellegét.

vakolat tisztítása

vakolat tisztítása

A magasnyomású mosóhoz csatlakoztatjuk a homokszóró adaptert, így a víz áramlása biztosítja a homok hozzáadását a mosási folyamathoz. A homokszemcse méretének változtatásával a gyengébb (por, szmog, korom, moha) és a durvább (olaj, zsír, rozsda, graffiti, festékmaradvány) szennyeződések is eltávolíthatóak. A vizes homokfúvás nemcsak épületek és járófelületek tisztításához, hanem festést előkészítő munkálatokra (kerítések, kapuk, korlátok, házfal) is használható technológia.

térkő tisztítás előtt térkő tisztítás előtt

Tisztítás ozmózisos vízzel

A technológia alkalmazási területei: üvegfelületek, ablakmosás, ablakpárkány-tisztítás, árnyékoló elem tisztítás, homlokzattisztítás, hajómosás, nagyobb sátrak tisztítása, napelem mosás, falburkolatok, ponyvatetők, fényreklámok, reklámtáblák tisztításához.

Gyors, kedvező, látványos, tiszta és eredményes!

A karbon teleszkóphoz csatlakoztatott, a felület típusnak megfelelő kefével, 12 méter magasságig, állványzat és alpinista nélkül, talajról végezve hatékony és biztonságos felülettisztító munkavégzés. Ozmózis vízzel vegyszer használat nélkül, maximálisan környezetbarát !!!

Tovább tart a tisztaság, mert az ásványianyag-mentes lágyított víz védőréteget képez, mely meggátolja a felület szennyeződését.

Az ozmózis vízről

Az ozmózis víz ásványi anyagoktól, fémektől, baktériumoktól és algáktól mentes víz, ezért rendkívüli tisztító erővel bír minden felületen. A tökéletesen tiszta víz magához tudja kötni a szennyeződéseket. Környezetkímélő, vegyszermentes tisztítás. Mosás után csíkok és nyomok nélküli száradás garantált minden időjárási feltétel mellett, akár közvetlen napfénynél is.

A technológiáról

Az ozmózis víz ásványi anyagoktól, fémektől, baktériumoktól és algáktól mentes víz, ezért rendkívüli tisztító erővel bír minden felületen. A tökéletesen tiszta víz magához tudja kötni a szennyeződéseket. Környezetkímélő, vegyszermentes tisztítás!

A karbonszálas teleszkópról és tartozékairól

Speciálisan karbonszálas szövetből készült teleszkópok egymásba csúsztathatóak, egyszerűen széthúzhatóak.

ablaktisztítás ozmózis vízzel

A kefék és egyéb kiegészítők rendszere széleskörű: napelem mosó kefe, vízszintes és függőleges kefék, ablakpárkányt tisztító kefe, lindab felületek, polikarbonát, egyéb burkolatok tisztítására szolgáló kefék. A hajó és a napelem mosó kefék finom szálas kefeszőrből készülnek, hogy mosás közben ne sértsék a tisztítandó felületet. Mindegyik kefe típusnál a teleszkópokra csatlakoztatott munkatömlőn keresztül 5 bar nyomású ozmózisos víz jut a kefe fejbe.

A mai technológiákat ismerve az ozmózis víz, a karbonszálas cső és a speciális tisztító kefe együttes használata a felülettisztítás legoptimálisabb megoldása. E technológia bármely évszakban alkalmazható.

Munkánk eredményeképpen az évek alatt lerakódott szennyeződéseket letisztítva visszaadjuk a kövek eredeti színeit. A résekbe, fugákba, mélyedésekbe lerakódott szennyeződéseket is hatásosan eltávolítjuk. Mindezt a tiszta víz felhasználásával, vegyszerek nélkül. Az sem okoz problémát, ha a munkaterületen nem megoldott az áram- és vízellátás.